Notes Online
Image default
Aanbiedingen

De vijf beste koelkasten vind je bij Gereedschap-Expert

Een van de belangrijkste dingen om in huis te hebben is een werkende koelkast. Deze zorgt ervoor dat jouw eten vers blijft en het drinken koud waardoor hij dus onmisbaar is. Maar het kiezen van een geschikte koelkast is zo makkelijk nog niet. Iedere koelkast heeft zijn eigen voor- en nadelen. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om eerst goed onderzoek te doen naar welk model en merk je precies wilt gaan kopen. Helaas gaat hier vaak veel tijd in zitten die je beter ergens anders had kunnen besteden, daarom heeft Gereedschap-Expert jou alvast een handje geholpen. In deze blog lees je over de 5 beste koelkasten van dit moment!

Plek 5: Beko RDSA180K30WN

We beginnen de lijst met een koelkast van het merk Beko. Deze koel-vriescombinatie bestaat uit een koelruimte van 130 liter en een vriesruimte van 46 liter. Omdat het maar een klein vriesgedeelte is, bevind deze zich bovenin in plaats van onderin. De koelkast zelfs heeft een hoogte van 124 cm en is dan ook niet heel groot. Dit is ideaal voor kleinere huizen en gezinnen die niet veel ruimte nodig hebben.

Plek 4: Inventum KV1435S

Deze koelkast van Inventum heeft een totale netto inhoud van 165 liter. Hierbij heeft het koelgedeelte een inhoud van 122 liter en de vriesruimte een inhoud van 43 liter. De koelkast bestaat uit drie draagplateus van gehard glas met onder in een transparante groentelade. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van twee deurvakken, een flessenvak en een eierrekje om alles netjes in te bewaren. Ook wordt er gebruik gemaakt van energiezuinige Ledverlichting. Alles is gemakkelijk te verwijderen als het weer eens tijd is voor een schoonmaakbeurt.

Plek 3: Inventum KV1808R

Inventum is gewoon een topmerk als het op huishoudelijke producten aankomt, daarom staat de Inventum KV1808R op nummer 3 in onze lijst. Wat maakt dit model zo anders dan het bovenstaande model? Allereerst is de koelkast uitgerust met moderne technologie. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de snelkoelfunctie zodat producten snel afkoelen als je net iets te lang in de file hebt moeten staan. Hierdoor blijven ze langer vers. Ook is er een snelvriesfunctie aanwezig waardoor etenswaren sneller invriezen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de vitaminen en mineralen van groente beter opslaan. De vriezer maakt ook gebruik van No Frost technologie waardoor de vriezer nooit meer ontdooid hoeft te worden.

Plek 2: Bosch KGN36NLEA – Serie 2

De op één na beste koelkast in onze lijst is een Bosch koelkast. Dit model heeft energielabel E gekregen waardoor hij helaas niet erg zuinig is, maar dat maakt de kwaliteit er zeker niet minder op. De totale inhoud van deze koelkast is 302 liter waarbij de koelruime 215 liter heeft en het vriesgedeelte 87 liter.

 

Plek 1: Siemens KG36EAWCA – iQ500

De beste koelkast is wat ons betreft de Siemens KG36EAWCA – iQ500. Dit model heeft energielabel C gekregen. Hij heeft in totaal een inhoud van 302 liter waarbij de koelruimte 214 liter heeft en het vriesgedeelte 88 liter. Het is een ontzettend zacht model met maar 38 dB aan geluid.

 

https://www.gereedschap-expert.nl/