Notes Online
Image default
Aanbiedingen

Ga je verhuizen? Huur een verhuislift!

Beschikken over het juiste verhuismateriaal is de succesfactor bij een efficiënte verhuizing. Zo is een verhuislift van essentieel belang bij een verhuizing van een hogere verdieping. Bij een verhuizing op bijvoorbeeld de 3e verdieping is het niet heel fijn om alle meubels via de trap te vervoeren naar beneden of naar boven. In bepaalde gevallen is het in verband met een klein trapgat niet haalbaar om de meubels te verhuizen via de trap. Bij deze verhuizingen wordt vaak een verhuislift ingezet. Omdat een verhuislift een bereik heeft van ongeveer 18 meter, kan er een hoop tijd gewonnen worden. En tijd is geld!

Groot verhuisgemak

Het biedt een groot gemak voor de mensen als er een verhuislift bij een verhuizing wordt gebruikt. Vooral bij de mensen die in appartementen wonen waarbij geen lift in het gebouw aanwezig is. Met behulp van een verhuislift blijven meubels onbeschadigd en kan er verhuisd worden zonder problemen. Het bereik en de precisie van de verhuisliften is erg groot en daarmee kunnen we ook op grote hoogte uw inboedel veilig verhuizen.

Het ontruimen van een woning

Ook bij een woningontruiming kan een verhuislift goed van pas komen. Een ontruiming moet vaak snel gebeuren, en met een verhuislift haalt u veel sneller spullen naar beneden dan steeds weer van boven naar beneden te lopen met uw spullen.

Het veilig gebruik van een verhuislift

Wil je een verhuislift huren? Dan hoef je je vrijwel nergens zorgen over te maken, omdat de bekwame werknemers van het verhuurbedrijf alles voor je regelen. Als je zelf een aanhangerlift of bestelwagenlift gaat gebruiken, dan is het belangrijk om de veiligheidsregels in acht te nemen. Houd altijd het maximale laadvermogen in acht. Zorg dat je genoeg parkeerruimte vrijmaakt. Zorg dat er geen obstakels, zoals takken van bomen, tramkabels, lantaarns en dergelijke in de weg staan. Het kan zijn dat je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een verhuislift wanneer je deze plaatst op (een gedeelte van) de openbare weg.

 

https://www.notes-online.nl/