Notes Online
Image default
Aanbiedingen

Startersgids: Lichtreclame voor jouw bedrijf

Lichtreclame is een effectieve manier om jouw bedrijf op te laten vallen en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Het is een investering die zichzelf terugverdient door de extra zichtbaarheid die het oplevert. In deze startersgids lees je alles wat je moet weten over lichtreclame, van de verschillende soorten tot de voordelen en tips voor het kiezen van de juiste lichtreclame voor jouw bedrijf.

Soorten lichtreclame

Er zijn verschillende soorten lichtreclame waar je uit kunt kiezen. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende soorten:

1. Lichtbakken: Dit zijn verlichte borden met jouw bedrijfsnaam of logo erop. Ze zijn meestal gemaakt van aluminium en voorzien van LED-verlichting. Lichtbakken zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn een populaire keuze voor winkels, restaurants en kantoren.

2. Neonreclame: Neonreclame bestaat uit glazen buizen gevuld met gas, die oplichten wanneer er elektriciteit doorheen gaat. Neonreclame heeft een retro uitstraling en is vooral populair in de horeca en bij creatieve bedrijven.

3. LED-reclame: LED-reclame is energiezuinig en heeft een lange levensduur. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals letters, logo’s en afbeeldingen. LED-reclame is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is een goede keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en opvallende vorm van reclame.

4. Doosletters: Dit zijn driedimensionale letters die verlicht kunnen worden met LED-verlichting. Doosletters zijn een stijlvolle en opvallende manier om jouw bedrijfsnaam of logo te presenteren.

Voordelen van lichtreclame

Lichtreclame biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf:

1. Zichtbaarheid: Lichtreclame zorgt ervoor dat jouw bedrijf ook in het donker opvalt. Dit is vooral belangrijk als je gevestigd bent in een drukke straat of winkelgebied.

2. Herkenbaarheid: Een opvallende lichtreclame helpt om jouw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en zorgt voor een professionele uitstraling.

3. Aantrekken van klanten: Een goed ontworpen lichtreclame kan de aandacht van potentiële klanten trekken en hen naar jouw bedrijf leiden.

4. Duurzaamheid: LED-verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur, waardoor je bespaart op energiekosten en onderhoud.

Tips voor het kiezen van de juiste lichtreclame

Bij het kiezen van de juiste lichtreclame voor jouw bedrijf zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

1. Bepaal je doel: Bedenk wat je wilt bereiken met de lichtreclame. Wil je vooral opvallen, of is het belangrijker om een bepaalde sfeer te creëren?

2. Kies het juiste type: Afhankelijk van je doel en de uitstraling van jouw bedrijf, kun je kiezen voor een bepaald type lichtreclame. Denk hierbij aan lichtbakken, neonreclame, LED-reclame of doosletters.

3. Houd rekening met de locatie: Zorg ervoor dat de lichtreclame goed zichtbaar is vanaf de straat en dat het past bij de omgeving en het gebouw waarin je gevestigd bent.

4. Kies een betrouwbare leverancier: Een goede leverancier, zoals Bosman Reklame, kan je helpen bij het ontwerpen en installeren van de licht reclame en zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

https://www.bosmanreklame.nl/