Notes Online

jul 24 2019

Bitcoin kopen in Nederland?

Waar kan je bitcoin kopen in Nederland?

Waar is bitcoin kopen in Nederland goed mogelijk? Investeren in de cryptomunt is immers een stuk gemakkelijker wanneer je dat gewoon in eigen land kan doen. Wie net nieuw is in deze branche van investeren en beleggen, zit misschien wel met een aantal vragen. Het investeren gaat immers anders dan op de traditionele manier. Bovendien kan je niet zomaar even bij een beleggingsadviseur of een bank aankloppen om het te regelen. Het is belangrijk dat je dus weet waar je dan wel moet zijn. De juiste informatie helpt je daar een stuk verder mee.

Werken met een broker

De vraag waar je bitcoin kopen kan in Nederland is niet lastig te beantwoorden. Dat doe je bij een broker. Dit is een soort handelskantoor in cryptomunten, bijvoorbeeld bitcoin. De broker is gewoon online te vinden. Daardoor kan je dus eigenlijk gewoon van achter je bureau in je werkkamer de investeringen regelen. Al is het dan wel belangrijk om erbij te vermelden dat er flink wat mogelijkheden zijn op dit gebied. Het is dus wel aan te raden om enig onderzoek te doen. Aan de hand daarvan kan je dan gemakkelijker de juiste keuzes maken voor je investering.

Een broker uit eigen land

Het gemakkelijkste antwoord op de vraag waar bitcoin kopen in Nederland mogelijk is, is: bij een binnenlandse broker. Tegenwoordig zijn er namelijk een aantal onlinekantoren die gewoon in Nederland gevestigd zijn. Het voordeel hiervan is dat je vaak in je eigen taal terecht kan. Dat maakt het wat makkelijker wanneer je met vragen zit. Bovendien is het vaak ook een voordeel dat je bijvoorbeeld gemakkelijker met een betaalmethode als iDeal terecht kan. Dat is ook echt iets Nederlands. Dit zijn allemaal goede redenen om hiervoor te willen kiezen. Al kan je ook andere goede keuzes maken.

Een broker uit het buitenland

Ook een broker uit het buitenland is een plek waar je bitcoin kopen in Nederland kan. Dit klinkt wat tegenstrijdig. Het is echter natuurlijk zo dat alles via internet gaat. Daardoor maakt het eigenlijk niet uit waar jij zit en waar de broker gevestigd is. Wanneer je alles gewoon goed communiceert kan je zo je aankoop doen. Op die manier is er dus eigenlijk geen echt onderscheid meer te maken. Al is het wel slim om even goed op en aantal zaken te letten. Het is goed om deze allemaal even door te nemen voor je investeert.

De brokers met elkaar vergelijken

Waar bitcoin kopen in Nederland? Het beste is gewoon een vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders en daar je keuze op te baseren. Kijk bijvoorbeeld naar de kosten. Kijk ook naar de service. Word je goed geholpen? Kan je jouw favoriete betaalmethode gebruiken? Al dit soort zaken bepalen uiteindelijk welke keuze je maakt. Dat is op zichzelf al voldoende reden om de vergelijking tussen de brokers even serieus te maken en te bepalen welke plek voor jou de beste is. Zo haal je ook vanaf het eerste moment al het meest uit jouw investering.

Voor meer info : https://cryptokopen.nl/waar-en-hoe-bitcoins-kopen/

Written by