Notes Online
Image default
Banen en opleidingen

Logistiek medewerker Timberland

Beschrijving van de baan

Als logistiek medewerker ben je een zeer belangrijk persoon in het logistieke proces van Timberland. U ontvangt de goederen die u ontvangt, controleert en bewaart ze in de juiste schappen en plakt de juiste labels op de producten. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het orderverzamelen. Daarnaast vind je het geweldig om met collega’s teamdoelen te behalen. U begrijpt dat een veilige en schone werkplek essentieel is. U zult altijd het grote plaatje zien en wetende dat uw samenwerking met het team ervoor zorgt dat Timberland in heel Europa wordt ondersteund. Het is geen probleem om in een 2/3 ploegendienst te werken, zolang je team je op zaterdag nodig heeft, word je een held genoemd.

In de stuwende en informele sfeer van Timberland in de Verenigde Staten staan ​​de waarden integriteit, nederigheid, menselijkheid en uitmuntendheid voorop, en uw kennis in dit opzicht is uniek.

• Je hebt minimaal 2 ploegen beschikbaar (ochtendploeg 06: 00-15: 00 en middagploeg 15: 00-24: 00)

• Je hebt 40 uur beschikbare tijd per week

• Je hebt eigen vervoer (niet bereikbaar met het openbaar vervoer)

• U kunt zwaar lichamelijk werk verrichten

• Je beheerst de Nederlandse taal

Overige

Werken bij Timberland betekent werken voor een geweldig merk. Je wordt onderdeel van een agressief team in een bedrijf met een prettige sfeer. Naast bovenstaande voorwaarden krijg je ook:

• 9,85 euro per uur (exclusief toeslagen).

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-logistiek.html