Notes Online
Image default
Bedrijven

Bestel gemakkelijk een hor op maat!

Bent u op zoek naar een gemakkelijke hor die op maat is gemaakt voor uw deur of raam? Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Voordelen

Een hor op maat heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is dat u in de zomer toch uw raam kunt opendoen om het lekker door te laten luchten in uw huis, maar dat u toch geen last heeft van al die vervelende insecten in huis. Een hor op maat houden deze namelijk allemaal tegen. Nooit meer lastig gevallen worden door wespen in uw huis of door muggen lek geprikt worden ’s nachts. Ook wakker gehouden worden door die irritante vliegen is verleden tijd. Deze insecten houdt u allemaal buiten de deur met een hor op maat. Een ander voordeel, eentje dat niet veel mensen weten, is dat een hor op maat pollen tegen kan houden. Veel mensen hebben last van hooikoorts of andere allergieën in de zomermaanden. Een hor op maat houdt stuifmeel, pollen en andere fijne deeltjes met gemak tegen. Wanneer u veel last van allergieën of hooikoorts hebt is een hor op maat dus een perfecte oplossing.

Soorten horren

Wanneer u besloten hebt om een hor op maat in huis te nemen voor uw deuren en/of ramen kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Zo kunt u deze uiteraard op maat laten maken, zodat de horren perfect aansluiten bij uw ramen of deuren. Zo krijgen insecten en pollen geen kans om alsnog stiekem een weg naar binnen te vinden. Daarnaast kan je uit talloze verschillende kleuren kiezen die in het assortiment te vinden zijn. Tot slot zijn er veel verschillende manieren van het bevestigen van de hor op maat. Bijvoorbeeld met een soort klik systeem. De soorten horren waar u uit kunt kiezen zijn een dubbele rolhordeur, een dubbele plissé hordeur, een inklem raam plissé en een inklem hotten.