Notes Online

feb 28 2018

Elektrisch fornuis met oven is onmisbaar in uw professionele keuken

In iedere horecakeuken is ene elektrisch fornuis met een ingebouwde oven onmisbaar. Sommige chefs koken echter liever op gas. Dus heeft Bonnewits Horeca ook een gasfornuis met een elektrische oven in het assortiment opgenomen. Daarnaast vindt u bij deze online expert ook al het andere dat u nodig heeft in een professionele horecakeuken. Een werkbank, gekoeld en desgewenst op maat, mag ook niet ontbreken. Tot aan een RVS prullenbak en wieltjes voor onder uw apparatuur: Bonnewits Horeca heeft overal aan gedacht. Neem contact op wanneer u al uw apparatuur tegelijk wilt bestellen. Er komt dan graag iemand bij u langs om een mooie offerte op te stellen.

Een compact gasfornuis met elektrische oven voor kleinere keukens

Niet iedere horecakeuken heeft zoveel ruimte. Sterker nog, veel horecaondernemingen in het centrum van steden hebben zelfs een erg kleine keuken. Deze panden zijn namelijk niet gebouwd voor horecadoeleinden. U wilt dan ook geen enorm bakbeest van een gasfornuis neerzetten. Dankzij Bonnewits Horeca hoeft dat ook helemaal niet! Kies voor compact gasfornuis met elektrische oven! De vier pitten stellen u in staat om ieder gerecht te bereiden en de oven kan zowel voor de bereiding als voor het warmhouden van maaltijden worden gebruikt. Zoekt u meer dan 4 pitten? Kies dan voor een elektrisch fornuis met oven, grill en opbergkast.

Een elektrisch fornuis met oven: alle belangrijke keukenapparaten in één!

In professionele keukens mag een fornuis en een oven natuurlijk niet ontbreken. Toch mag de apparatuur niet te veel ruimte innemen. Dan is een elektrisch fornuis met oven van Bonnewits Horeca precies wat u zoekt! Deze apparaten zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor professionele horeca keukens. Zo is zowel een gasfornuis met elektrische oven, als een elektrisch fornuis makkelijk schoon te maken en hebben ze uitgebreide mogelijkheden voor bakken, braden, koken, flamberen en nog veel meer! Deze oven is van uitstekende kwaliteit en u heeft hier gegarandeerd nog jaren lang plezier van! Weet u niet zeker of het fornuis in uw keuken past, of waar u deze het beste aansluit? Neem dan contact op met Bonnewits Horeca.

Voor meer info :

Written by