Notes Online

okt 18 2017

Huur een schoonmaakster die uw pand in Eindhoven brandschoon maakt!

Hoe fijn is het als u het kantoor inloopt en uw schoonmaakster uit Eindhoven alles al lekker schoongemaakt heeft. Het kantoor is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf en de plek waar u uw klanten ontvangt. Voordat u uw eerste klantafspraak heeft ziet uw pand eruit om door een ringetje te halen. Welk bedrijf dit schoonmaakwerk voor u in Helmond of Eindhoven komt verzorgen? Welkom bij Fideel! Een bedrijf dat zich in de regio al sinds 1973 onderscheidt in innovatieve en efficiënte schoonmaakmethoden. Combineer dat met de gecertificeerde schoonmaaksters van Fideel en u treft een ijzersterke combinatie!

Een schoonmaakster in Eindhoven voor al uw zakelijk schoonmaakwerk

Wanneer u op zoek gaat naar de juiste partij voor uw schoonmaakwerk in Helmond of Eindhoven, wilt u toch ook service op maat? Wat dat betekent? Nou, ieder bedrijf heeft andere behoeften wanneer het op schoonmaken aankomt. Een garage of een gebouw dat bouwschoon opgeleverd moet worden heeft vaak genoeg aan een basisschoonmaak. Een kantoorpand daarentegen, waarbij er vaak klanten over de vloer komen heeft wat vaker een schoonmaakster nodig in Eindhoven. En medische praktijken dienen nog grondiger, en met speciale schoonmaakmiddelen te worden behandeld. Bij Fideel kunt u als ondernemer een contract afsluiten met het pakket dat u nodig heeft voor een keurig resultaat.

Schoonmaakwerk én asbestsanering in Helmond en Eindhoven

Veel gebouwen zijn vlak na de Tweede Oorlog gebouwd. Zo ook in Helmond en Eindhoven. In deze panden vindt u vaak asbest doordat dit toentertijd werkt gebruikt als isolatiemateriaal. Op zich is dit geen probleem, tenminste, zolang u er niet aankomt. Zodra er panelen of pijpleidingen worden opengemaakt kan asbest vrijkomen en dan heeft u wel te maken met serieuze gezondheidsrisico’s. Met de diensten van een schoonmaakster van Fideel uit Eindhoven kunt u dan ook twee vliegen in een klap slaan. Het schoonmaakwerk wordt voor u in Eindhoven of Helmond tot in de puntjes verzorgd, terwijl tegelijkertijd de nog aanwezige asbest in het pand op professionele wijze wordt verwijderd. Dat is pas service!

Voor meer info :

Written by