Notes Online
Image default
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

 voor particulieren incasseert. Veel incassobureaus en deurwaarders incasseren alleen voor bedrijven. Daar houdt het voor Bill niet op. Particuliere incasso opdrachten zijn bij Bill van meer dan van  harte welkom. Met debiteuren uit heel Nederland en België kunt u bij Bill terecht. Incassobureau Bill is actief binnen Nederland èn België. Particuliere opdrachten zijn altijd verschillend..Omdat dit doorgaans maatwerk is. Incassobureau voor particulieren nodig? Bill nu inschakelen!

Het buitengerechtelijke traject

De incassoprocedure starten we snel voor u . Uw debiteur ontvangt van ons een eerste schrijven. In de brief vind de debiteur wat hij moet voldoen. Particuliere opdrachtgevers kunnen doorgaans zich beroepen op de wet koop op afstand. Hierin zijn diverse zaken uitstekend geregeld bij bijvoorbeeld een koop via internet. Bent u niet blij dan heeft u 14 dagen om te annuleren. Binnen 14 dagen nadat u het teruggestuurd heeft, moet er terugbetaald worden.

Gratis uw vordering indienen

De incassokosten conform de wet incassokosten worden bij debiteur in rekening gebracht. Deze zijn meestal vijftien procent van de hoofdsom. Het minimumbedrag is veertig euro De btw over de buitengerechtelijke incassokosten  worden dan ook bij debiteur in rekening gebracht. Zo komen deze dan dus niet voor uw conto. Uw particuliere incasso ‘s  worden door ons kantoor No Cure No Pay uitgevoerd. Dit houdt het volgende in. Als er niets betaald wordt dan kost het u ook niks.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html