Notes Online

nov 1 2017

Wees zeker van uw zaak en laat een antecedentenonderzoek uitvoeren

Voordat u een beslissing neemt wilt u eerst alle feiten op een rijtje hebben. Voorkom vervelende verrassingen met een antecedentenonderzoek. Zo maakt u een weloverwogen beslissing. Met zo’n onderzoek wordt de achtergrond en het verleden van personen achterhaald en gecontroleerd. Zo neemt u het zekere voor het onzekere wanneer u of uw familie of vrienden een nieuwe vriendschap sluiten of relatie starten of u een nieuwe werknemer aanneemt. Met een screening worden zuivere of onzuivere bedoelingen direct achterhaald. H.B. Investigations, professioneel en betrouwbaar recherchebureau, kan een antecedentenonderzoek voor u uitvoeren.

Recherchebureau voert antecedentenonderzoek uit voor particulieren en bedrijven

Of u nu als particulier, of als bedrijf op zoek bent naar een partner die u kan helpen om een persoon door te lichten, de diensten van H.B. Investigations voldoen altijd. Het is goed voor te stellen dat u meer informatie wenst over (toekomstige) relaties of medewerkers. Zo kan het voorkomen dat u twijfels heeft bij de relaties van uw ouders, kinderen of andere familieleden. Maar het is ook goed mogelijk dat u de achtergrond van uw sollicitanten en nieuwe medewerkers wilt achterhalen. De specialist kan met een antecedentenonderzoek bijvoorbeeld de achtergrond van relaties met behulp van gerichte observatie achterhalen. Daarnaast kan de specialist de essentiële gegevens uit het CV controleren.

Een antecedentenonderzoek: hoe gaat het precies in zijn werk?

Wat wordt er nu eigenlijk verstaan om een antecedentenonderzoek verstaan? En wat levert het u op als persoon of wat zijn de voordelen voor uw bedrijf? Wanneer u onzeker bent over de achtergrond van bepaalde personen, bijvoorbeeld over de achtergrond van uw (toekomstige) relaties of werknemers, dan kunt u het verleden van die personen door een specialist laten checken. De specialist gaat dan gericht observeren, voert buurtonderzoek uit en controleert vroegere activiteiten, zoals opleiding en werk. De ware identiteit van personen wordt zo achterhaald. Waar vindt u een specialist die een antecedentenonderzoek voor u kan uitvoeren? Een betrouwbaar recherchebureau als H.B. Investigations beschikt over de juiste expertise en professionaliteit

Voor meer info :

Written by