Notes Online
Image default
Energie

Warmtepompboiler

Warmtepompboiler of zonneboiler? U wilt eigenlijk niet kiezen maar u moet wel. Beiden zijn immers niet altijd geschikt voor ieders woning. Belangrijk om te weten is, dat beide boilers sanitair warmwater opwekken zonder negatieve impact op  het milieu. Dit type boilers hebben zo hun voordelen en dragen hun steentje bij aan een gezondere leefomgeving voor u zelf en uw naasten. We geven u hier een korte over de kenmerken en voordelen van dit type boilers.

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers zijn uitermate geschikt voor wie het niet onmogelijk is om de techische voorzieningen die een warmtepompboiler vragen effectief ook kan uitvoeren. Deze soort boiler werkt net zoals het principe als dat van een warmtepomp. Net zoals een warmtepomp warme lucht onttrekt uit de omgevingslucht ontneemt de warmtepompboiler ook de warmte uit de nabije omgevingslucht.

Zonneboilers

Zonneboilers zijn een ideaal alternatief voor wie niet de mogelijkheid heeft te kiezen voor een warmtepompboiler, maar toch wilt profiteren van de milieuvriendelijke voordelen van deze wijze van tapwater productie. De zonneboiler warmt via de gegeneerde elektrische stroom van zonnepanelen warm water op. Belangrijker is dat beiden uiteindelijk de beste keuze  zijn voor iedereen die op een groene wijze wilt meewerken aan een schonere omgeving.

Voor meer info : http://www.warmtepompboiler.net/