Notes Online

jul 6 2017

Ham roken met liquid smoke; loopt het water u ook al in de mond?

Liquid smoke van Red Arrow is dé manier om ham en ander vlees te roken in uw eigen huis. Zo zet u iedere dag weer een nieuw feestmaal op tafel. De traditionele manier van roken boven een houtvuur is immers een beetje achterhaald en om eerlijk te zijn ook niet heel gezond. Rook, as en teer kunnen het vlees binnendringen en dat is natuurlijk erg slecht voor de gezondheid. Door vloeibare rook te gebruiken kunt u echter dezelfde smaakervaring beleven, zonder dat u de kans loopt dat schadelijke stoffen in uw voedsel terecht komen. Ook de klassieke kleur die gerookt vlees oplevert, blijft door het kopen van een liquid smoke gewoon behouden.

Liquid smoke kopen: vlees roken zonder vuur

U kunt liquid smoke aanschaffen bij een gespecialiseerde leverancier als Red Arrow. Met deze vloeibare rook kunt u zonder vuur ook uw vlees roken. Het probleem met vlees roken is echter dat het niet al te best voor uw gezondheid is. Vlees roken boven een open vuur kan schadelijke stoffen zoals as, in contact brengen met het vlees of de vis en dat zijn stoffen die u liever niet binnenkrijgt. Door liquid smoke te kopen kunt u vlees roken op de manier zoals u dat gewend bent, maar dan zonder houtvuur. U kunt het vlees of de vis in een rookkast leggen en hier de vloeibare rook aan toevoegen. Liquid smoke, veilig, eenvoudig en met behoud van smaak en kleur.

Verbeter de kwaliteit door een rookkast met liquid smoke te kopen

In een rookkast, die u thuis neer kunt zetten, kunt u met liquid smoke van Smokylight uw eigen vlees roken op een gezonde en veilige manier. Bovendien loopt u met een traditioneel vuur de kans dat schadelijke stoffen zoals teer in het vlees terecht kunnen komen. Door een liquid smoke van Red Arrow te kopen voorkomt u dat en kunt u bovendien in een rookkast uw vlees prima roken. Dat maakt vlees roken met liquid smoke niet alleen een stuk gezonder, maar ook een stuk makkelijker, aangezien u het gewoon binnenshuis kunt doen. Probeer het nu en ervaar zelf de voordelen van vloeibare rook.

Voor meer info :

Written by