Notes Online
Image default
Financieel

Incassobureau zoeken

Ik moet een incassobureau zoeken en ik denk dat ik al weet welk bedrijf (Incassoadvocaten) ik daarvoor ga kiezen. Ik heb namelijk een debiteur, dus iemand zijn rekeningen niet wilt/kan betalen en daarom heb ik een bedrijf nodig die mij kan helpen om mijn geld terug te krijgen. Ik heb namelijk 2 jaar geleden een bedrijfje opgezet en dat loopt op zich wel goed. Alleen is het nu nog lastig met het geld dat ik verdien omdat ik eerst quitte moet zien te spelen met het geld en daarna pas winst kan gaan maken. Ik ben dus redelijk afhankelijk van klanten en dat zij mij betalen omdat ik dan zelf ook andere bedrijven kan betalen. Hierdoor gaat dat nu wat lastig en daarom wil ik het liefst zo snel mogelijk mijn geld.

Googelen op incassobureau

Om een bedrijf te vinden die mij kan helpen ben ik gaan Googelen op incassobureau. Ik neem aan dat het niet nodig is om daar apart op gesprek gegaan en kan ik alles op een afstandje met hen regelen en daarom ben ik landelijk gaan zoeken op incassobureau. Daar kwam ik ineens op de website van Van Loon Incasso Advocaten. Het bedrijf geeft veel nuttige informatie en ziet er ook zeer professioneel uit. Het slagingspercentage van 89% staat me ook heel erg aan. De kans is dus zeer groot dat ik mijn geld toch ontvang. Daar zou ik echt heel erg blij mee zijn.

Van Loon Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten heeft mij prima geholpen met het innen van mijn geld. Ondanks dat ze de no cure, no pay regeling hanteren heb ik ze toch moeten betalen want ze zijn er in geslaagd om mijn geld terug te krijgen! Ik ben hier ontzettend blij mee en ik zal Van Loon Incasso Advocaten ook zeker iedereen aanraden wanneer ze een incassobureau nodig hebben. Dus heb jij een incassobureau nodig die je pas hoeft te betalen wanneer je je geld hebt ontvangen? Kies van Van Loon Incasso Advocaten.

Voor meer info :