Notes Online
Image default
Gezondheid

Artikel 2. Botox behandeling tegen chronische hoofdpijn

Hoe vaak komt het wel niet voor dat mensen zichzelf in de spiegel zien en zich niet kunnen herkennen hoe zij zich daadwerkelijk voelen. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de huid onder de wenkbrauw slap begint te raken met de jaren, dit kan er dus voor zorgen dat de oogleden over het oog van die persoon komt te vallen. Dit proces van verslapping is een proces wat ieder persoon meemaakt, bij de een zal die meer zijn dan bij de ander. Dit is een proces van het ouder worden van de mens. 

Heeft iedereen recht op een ooglidcorrectie vergoeding? Vaak is dit niet het geval, de meeste verzekeringen vergoeden namelijk nooit deze behandeling. Mensen die over een aanvullende verzekering beschikken kunnen soms wel een vergoeding krijgen voor deze behandeling, dit is echter voor iedere zorgverzekering anders bepaald dus kijk goed wat jou zorgverzekering vergoed.

Wat te doen tegen migraine? Sinds een aantal jaren wordt er ook Botox ingezet om chronische migraine en andere hardnekkige vormen van hoofdpijn aan te pakken. Het effect van de Botox behandeling werd per toeval ontdekt toen mensen na deze behandeling plotseling minder hoofdpijn kregen. Het is niet altijd het geval dat het werkt maar bij voornamelijk mensen die last hadden van chronische migraine bleek de Botox behandeling prima te werken. Mensen die meer dan tien keer per maand last hebben van deze migraine aanvallen hebben veel baat bij deze Botox behandeling. Na deze behandeling hebben deze mensen veel minder last van aanvallen dan voorheen.

Niet iedereen heeft zoals eerder vermeld baat bij deze behandeling. Om erachter te komen of jij voor deze in behandeling in aanmerking komt is het belangrijk dat jou probleem ernstig genoeg is om ervan af te willen komen. Mensen die zo nu en dan hoofdpijn hebben hoeven zich geen zorgen te maken en hebben deze behandeling dus ook zeker niet nodig.

Voor meer info : http://www.faceland.nl/