Notes Online

jan 12 2015

De functie van Vitamine B12

Vitaminen een belangrijk onderdeel van je lichaam, maar door iedereen vaak vergeten. Het zijn de vitaminen die ervoor zorgen dat alles goed functioneert in je lichaam. Zo zorgt vitamine B12 ervoor dat de aanmaak van je rode bloedcellen goed verloopt en dat ze aangemaakt worden en zorgt B12 er daarnaast ook nog voor dat er geen problemen komen met je zenuwstelsel.

Vitamine D is ook een van de vitamine die in je lichaam terug te vinden is. Voor een hoop mensen is wel bekend dat vitamine D uit de zon gehaald wordt. Dit is dan ook de reden dat er veel mensen een winter depressie krijgen, door een tekort aan vitamine D, in de winter tijd. Tijdens deze periode krijgt je lichaam vaak te weinig vitamine D binnen, want er is gewoonweg niet genoeg zon om opgenomen te worden door het lichaam. Er zijn gelukkig nog andere manieren om je vitamine D binnen te krijgen. Een daarvan is een vrij eenvoudige manier en dat is het gebruik van supplementen. De supplementen kunnen gekocht worden bij vrijwel elke drogisterij. De supplementen kun je vaak in verschillende varianten verkrijgen. De ene heeft multivitamine en de ander is geselecteerd op slechts een bepaalde vitamine. Het beste is om niet voor de multivitamine potten te gaan. Je slikt dan als het ware teveel vitamine en daar bereik je ook niets mee. Het is beter om gericht te kijken naar welke vitamine je eigenlijk tekort hebt en daar de potten voor te kopen. Zo heb je ook voor jezelf redelijk op orde wat je wel en niet tekort komt.

Now Foods is een van de bedrijven die verschillende voordeelpotten aanbiedt op het gebied van dit soort dingen. De reden dat Healthy Origins er bovenuit steekt komt door het feit dat ze relatief goedkoper prijzen hebben vergeleken met andere aanbieders.

Voor meer info : http://www.topvitamins.nl

Written by