Notes Online
Image default
Gezondheid

Hoe krijg je terug gezond en lang haar?

In dit artikel willen wij je helpen als je vindt dat je beschadigd is of dat het niet meer groeit. Dit is een probleem waarmee vrouwen vooral mee te kampen hebben, mannen besteden gewoon niet zoveel aandacht hieraan. Wij willen je helpen zodat je zo snel mogelijk terug gezond haar hebt door middel van natuurlijke middelen te gebruiken. Er zijn 3 methodes om je haar terug gezond te krijgen en 1 daarvan goede voedingssupplementen te kopen.

Methode 1 : gezonde producten  gebruiken voor het wassen en  in model brengen van je haar.

Het is klinkt misschien onnozel, maar het is niet goed voor je haar als je deze elke dag wast. Was je haren 3 of 4 keer per week, je haar zal er misschien wat vettiger door lijken maar het zal er zeker en vast voor zorgen dat je haar er gezonder zal uitzien. We raden je ook aan om je haren met koud water te wassen. Warm water zorgt ervoor dat je gespleten haarpunten krijgt, koud water zorgt dat de haarzakjes zich weer sluiten. Het is ook beter voor je haar als je deze laat drogen op een natuurlijk manier in plaats van het uit te wringen. Beperk ook het gebruik van stijltangen, föhns enzovoort omdat warmte je haren beschadigt.

Methode 2 : Maak gebruik van natuurlijke middelen.

Verander van haarverzorgingsmiddelen aangezien je haar kapot is of niet meer groeit  zijn de producten die je nu gebruikt niet geschikt. Stap over naar natuurlijke verzorgingsmiddelen waar ze gebruik maken van kruiden en oliën die je haar terug gezond en levendig maken. Haarkleuringen zijn ook niet gezond voor je haar dus dit raden we je ook af, zeker als je wilt dat je haar terug gezond wordt.

Methode 3 : gezondere levensstijl.

Ga gezonder leven!  Maak gebruik van voedingssupplementen! Voedingssupplementen  bestellen online is een fluitje van een cent en draagt  bij voor dik en gezond haar. Net zoals zon niet goed is voor je huid is deze ook niet goed voor je haar, zon zorgt ervoor dat je haar uitdroogt en broos wordt. Dan onze laatste tip is: laat je haren vaak knippen, zodra je haarpunten beginnen te splijten moet je naar de kapper gaan, je haar zal dan  minder snel breken. 

Voor meer info : <a href="http://www tamiflu online.oligo-pharma.nl/” target=”_blank”>http://www.oligo-pharma.nl/