Notes Online

mrt 19 2018

Kies voor de stalen buis die bij uw toepassing past

Weet u het verschil tussen spiraalnaad en langsnaad? Een spiraalnaad gelaste stalen buis wordt geproduceerd door middel van coil. Of te wel een opgerolde staalplaat die spiraalwijs onder poederdek gelast wordt. Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden zodat er enorm lange buizen geproduceerd kunnen worden. Een langsnaad gelaste stalen buis kan onderverdeeld worden in twee groepen: LSAW en ERW. De LSAW is een buis die vervaardigd wordt uit een plaat die rond gezet wordt en onder poederdek wordt afgelast. Een ERW stalen buis wordt net als een spiraalnaad geproduceerd uit coils. Maar deze wordt rond gezet over de lengte en aan elkaar gelast. De specialisten van Swanenberg IJzer Groep geven u graag meer informatie over de verschillende buizen. Wist u dat u hier ook rijplaten kunt huren en kopen?  

Uiteenlopende toepassingen met een stalen buis

Zowel spiraalnaadgelaste, langsnaadgelaste en naadloze buizen zijn beschikbaar in het assortiment van een specialist. Bij Swanenberg IJzer Groep heeft u de mogelijkheid om stalen buizen te gebruiken voor verschillende toepassingen. Al deze stalen buizen zijn van uitstekende kwaliteit en altijd uit voorraad leverbaar. De stalen buizen bieden een solide basis voor elk bouwproject in de GWW-branche en utiliteitsbouw. Kunt u niet de stalen buis vinden waar u naar op zoek bent? Dan is het altijd mogelijk om de stalen buis op maat te laten maken zodat ook uw project een goede basis krijgt. Wat de ondergrond betreft, biedt deze specialist ook rijplaten om te huren of kopen.

Rijplaten huren voor grond-, weg- en waterbouw

Bent u binnenkort verantwoordelijk voor een project binnen de utiliteisbouw of waterbouw? Of zoekt u rijplaten voor grondbouw of tijdens evenementen? Heeft u binnenkort bijvoorbeeld een concert op de planning staan? Dan wilt u uw bezoekers natuurlijk wel de nodige veiligheid bieden. En met het weer in Nederland weet u het immers nooit. Daarom is het verstandig om rijplaten op de grond te leggen zodat er een veilige ondergrond ontstaat voor uw bezoekers. Deze rijplaten en ook een stalen buis kunt u gemakkelijk huren door simpelweg een berichtje te sturen naar Swanenberg IJzer Groep. Op veel toonaangevende festivals over de hele wereld hebben onze rijplaten gelegen.

Voor meer info :

Written by