Notes Online

nov 9 2017

Laat uw Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator repareren door de specialist

Wanneer u een Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator koopt, is het van belang dat deze goed en nauwkeurig meten. Anders heeft meten helemaal geen zin. Om gegarandeerd te zijn van goede resultaten is het een goed idee om de meetinstrumenten die u gebruikt met enige regelmaat te laten controleren. U kunt hiervoor terecht bij een specialist als het om meetapparatuur gaat: LHM Instrumentation. Met verschillende testen controleert het deskundige personeel of het meetinstrument nog naar behoren werkt. Blijkt er tijdens de controle een defect te zijn aan het meetinstrument, dan repareert de monteur dat direct voor u. Tevens kunnen de medewerkers de kalibratie van het instrument verzorgen. Op deze manier weet u zeker dat uw meetresultaten nauwkeurig en juist zijn.

Deskundig advies bij de aanschaf van uw Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator

Wanneer u apparatuur van de allerhoogste kwaliteit wilt aanschaffen, gaat u toch ook naar een specialist op het gebied van kalibratie-, controle- en meetapparatuur, zoals LHM Instrumentation. Zij bieden u een groot assortiment. Zo kunt u een Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator aanschaffen in verschillende uitvoeringen.  Aan de ene kant kan dit handig zijn: u vindt er altijd wel het specifieke product waarnaar u op zoek bent. Aan de andere kant maakt dit ruime aanbod het wel lastiger om de juiste keuze te maken. Gelukkig kan de specialist u hierbij helpen. U kunt bij een specialist als LHM Instrumentation namelijk altijd rekenen op deskundig advies bij uw aankoop. Zo weet u zeker dat exact de uitvoering aanschaft die perfect bij uw toepassing past.

Kies bij een kalibrator of warmtebeeldcamera voor een bekend merk, zoals Fluke

Wanneer u een kalibrator of warmtebeeldcamera koopt, is het van belang dat u let op welk merk het product van is. De kwaliteit varieert namelijk nog wel eens tussen diverse merken. Wanneer u kiest voor een gerenommeerd merk zoals Fluke, weet u zeker dat u apparatuur van hoge kwaliteit in huis haalt. Fluke is namelijk wereldwijd marktleider in het produceren, onderhouden en distribueren van allerlei test- en meetinstrumenten, maar ook de software die gebruikt wordt op deze instrumenten. U kunt een kalibrator of warmtebeeldcamera van het merk Fluke aanschaffen bij een specialist zoals LHM Instrumentation. Dankzij het ruime aanbod van deze Belgische leverancier vindt u zeker weten de juiste apparatuur. U kunt bij hen ook een kalibrator huren voor een korte of lange termijn.

Voor meer info :

Written by