Notes Online
Image default
Mode en Kleding

Neem jij meerdere bikini’s mee op vakantie?

Neem jij meerdere bikini’s mee op vakantie?

De kans dat wanneer jij deze vraag aan je vrouw of vriendin stelt en ze antwoorden volmondig ja, die is natuurlijk vrij groot. Niet alleen omdat het voor vrouwen vanzelfsprekend is dat ze dit doen, maar ook gewoon omdat het praktischer is. Kortom, een retorische vraag dus! Maar wat zou nu de reden kunnen zijn dat vrouwen ervoor kiezen om meerdere bikini’s mee te nemen op vakantie. Want kijken we naar het gemiddelde aantal per vrouw, dan zien we al snel dat dit aantal kan verschillen tussen de 2 en 5 bikini’s, waar 5 natuurlijk wel wat aan de hoge kant is. Toch kijken de meeste vrouwen hier heel anders naar, want stel je voor dat je twee of meerdere dagen dezelfde bikini moet dragen, daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten. Kortom, reden genoeg dus om er meerdere mee te nemen.

 

Verschillende kleuren

 

Iedere vrouw vindt het natuurlijk maar wat mooi om lekker bruin te worden. Wanneer we dan eenmaal bruin zijn, is het natuurlijk super mooi om dit helemaal tot z’n recht te laten komen. Dit kan dus perfect door het dragen van allerlei verschillende kleuren bikini’s. Zo is het in het begin verstandig te kiezen voor een donkere fantasie bikini en naarmate de vakantie vordert over te gaan tot een steeds ietwat lichtere kleur. 

 

Pasvormen

 

Veel vrouwen vinden het fijn dat ze wat de kiezen hebben. Vooral wanneer ze een ware grotere cupmaat hebben en dus zijn aangewezen op de bh grote maten, is het assortiment stukken beperkter, dan wanneer het gaat om een normale maat. Het is dus niet voor niets dat er tal van verschillende pasvormen op de markt zijn. Vooral tijdens een vakantie is het namelijk vaak zo, dat je de ene dag een shirt draagt en de andere dag een jurk. Mede hierdoor is het dus belangrijk dat je ook kiest voor een bh die hierbij past.

 

Belangrijk om te weten

 

Wanneer je na een aantal dagen besluit te wisselen van bikini, dan is het belangrijk rekening te houden met de bandjes. Draag jij namelijk nu een bikini met brede bandjes en straks met wat smallere, dan is er natuurlijk een stukje huid over wat nog weinig tot geen zonlicht heeft gezet. Waar je hier met een andere bh natuurlijk niet op hoeft te letten, geldt dit voor een bikini absoluut wel. Smeer dit stuk daarom dus ook extra goed in om de kans op verbranding tot het minimale te beperken. Er is namelijk niets vervelender dan dat jij jezelf verbrand.