Notes Online

aug 17 2016

Beleef een fantastische dag door te gaan zeilen met de kinderen

Beleef een fantastische dag door te gaan zeilen met de kinderen. U en de hele familie zullen ongetwijfeld genieten. De VOC-belevenis die u gaat ervaren is een unieke ervaring. Varen op een zeilschip in de omgeving van Amsterdam is geschikt voor de hele familie. Ook de kinderen zullen op het schip een fantastische dag hebben. Op het IJsselmeer een partyboot of zeilboot huren en een dagje zeilen met de kinderen is een bijzonder uitje. U kunt vanuit Amsterdam een tocht maken richting Amsterdam. U heeft ook de mogelijkheid om zelf te kiezen waar u naar toe wilt varen.

Volg diverse workshops tijdens een dagtocht zeilen in de omgeving van Amsterdam

Tijdens een dagtocht zeilen in de omgeving van Amsterdam kunt u op het zeilschip diverse workshops volgen. Een dagje zeilen met de kinderen op het IJsselmeer wordt op die manier extra bijzonder. Er zijn verschillende workshops waar u uit kunt kiezen. Doet u met zijn allen mee aan een moordspel of gaat u liever met de hele familie leren koken? U kunt ook een spannende quiz doen of een workshop smartlappen volgen. Het zeilschip is tevens als partyboot te huren. Vaar in de avond met vrienden of familie in de richting van Amsterdam en vier daar een prachtig feest.

Een dagje zeilen op het IJsselmeer met de hele familie is een fantastische ervaring

Als u kiest voor het huren van een zeilboot met de hele familie zult u zonder twijfel een fantastische ervaring op het IJsselmeer beleven. Bij Zeilschip Bounty heeft u de mogelijkheid om diverse arrangementen te boeken. Op die manier maakt u de vaartocht met het zeilschip in de regio Amsterdam nog aangenamer. Met vrienden kunt u op het schip een whiskyproeverij doen. Of maak van een dagje zeilen op het IJsselmeer met de familie een ware culinaire belevenis. U bepaalt zelf welk arrangement u kiest en dan wordt uw hele dagtocht op Zeilschip Bounty voor u verzorgd. Dat wordt een uitje om nooit meer te vergeten.

Voor meer info : https://zeilschipbounty.nl/

Written by