Notes Online

mei 28 2018

Een tent of backpack kopen hoort bij een actieve vakantie

Heeft u het plan om een meerdaagse hike te starten en weet u zeker dat het zwaar wordt? Dan is het verstandig om daarvoor het juiste materiaal in te kopen alvorens u begint aan de tocht. U wilt immers geen blaren oplopen of halverwege opgeven omdat u niet goed gekleed bent. Daarnaast is het kopen van een comfortabele backpack essentieel. De tas moet namelijk perfect aansluiten en niet zwaar aanvoelen aan de schouders. Maar waar koopt u dit? Bij de Kampeermarkt! Laat u adviseren in de megastore door diverse tassen te passen en te vergelijken. Bent u er met alleen een backpack nog niet? Loop rond over 15.000 m2 en wellicht wilt u een tent of een strandtent naar keuze kopen bij De Kampeermarkt.

Ga voorbereid op reis door een backpack te kopen

Gaat u binnenkort op reis? Schaf dan een backpack aan. Het maakt niet uit of het een verre reis naar het Oosten betreft of een actieve loopvakantie in de Alpen: backpacks vervangen steeds vaker de traditionele koffer. Ze zijn praktisch, gemakkelijk mee te nemen én beschadigen minder snel zodra ze op de bagagebanden op het vliegveld terecht komen. Bij de Kampeermarkt kunt u een backpack kopen van een hoge kwaliteit. Kies uit A-merken, zoals Jack Wolfskin, The North Face en Fjällräven en start voorbereid aan uw reis. Overweegt u om naast een backpack materiaal, zoals een tent of strandtent, te kopen? Kom naar de megastore met ruim 15.000 m2 kampeerplezier voor een persoonlijk advies.

Door een strandtent te kopen geniet u vele middagen in de zon

Bent u bekend met de voordelen waarvan u geniet als u een strandtent gaat kopen? Het is namelijk niet alleen geschikt als beschermer tegen de wind. Ook beschermt een strandtent u tegen schadelijke Uv-stralen. Uw huid verbrandt niet en u beschermt uzelf of uw gezin tegen het gevaar van de straling. Heeft u de keuze voor een tent gemaakt die uw wenst te kopen? En wilt u naast een strandtent en praktische tas, zoals een backpack, kopen? Een tas waar veel strandspullen in opgeborgen kunnen worden en die afgesteld kan worden op uw rug? Kies uit verschillende kleuren en de beste merken online of bezoek de winkel. Een tent kopen voor uw volgende vakantie is de eerste stap voor de zomer!

Written by