Notes Online
Image default
Webdesign

Laat de digital signage voor je bedrijf verzorgen

Als je als bedrijf je klanten op een moderne manier wilt bereiken is het kiezen voor digital signage een goede manier. Bij QYN digital signage kun je bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van beeldschermcommunicatie en bekijken voor welke sectoren dit geschikt is.

Verschillende toepassingen van beeldschermcommunicatie

Zeker als je als ondernemer niet zo’n held bent op het gebied van digitale communicatie is het zinvol daarvoor een professional in te schakelen om dit te installeren en te onderhouden. Beeldschermcommunicatie kan op verschillende manieren worden toegepast: dit kan door digital signage, mobile signage, muziek, (instore) interactive of social media integratie. Welke manier het beste bij jouw onderneming past kan QYN voor je bepalen. Ze hebben al voor veel bekende bedrijven en instellingen gewerkt en kunnen voor jouw onderneming een oplossing op maat maken die het meest geschikt is.

Voorbeelden van beeldschermcommunicatie

Beeldschermcommunicatie kan op diverse manieren worden toegepast. Hierbij kun je denken aan een etalagescherm, instore marketing, touchscreen, bewegwijzering of social media. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden want er is nog veel meer mogelijk.

Voor diverse sectoren

De communicatie met behulp van een beeldscherm kan in diverse sectoren worden toegepast op de manier die daarvoor het beste geschikt is. Het is altijd maatwerk omdat ieder bedrijf nu eenmaal anders is wordt er steeds gezocht naar de meest efficiënte toepassing voor de sector.

Bekijk de voorbeelden

QYN heeft ook al beeldschermcommunicatie ontwikkeld voor bekende en grote bedrijven in het land. Voorbeelden hiervan kun je bekijken op hun website zodat je weet wat er allemaal mogelijk is. Onder hun bekende klanten mag je bijvoorbeeld KPN maar ook grote ziekenhuizen rekenen. Je kunt meteen zien dat de digital signage voor meerdere sectoren geschikt is en altijd op maat gemaakt wordt.

Voor meer info :