Notes Online

jan 29 2015

Appartement verhuren Amsterdam

Appartement verhuren Amsterdam doet u via Expats Verhuur Amsterdam! Expats zijn een groeiende groep huurders, vier procent van alle werknemers in Amsterdam is expat. Expats zijn betrouwbare huurders met een stabiel inkomen. Zij zoeken een tijdelijke huurwoning in verband met de tijdelijke aard van hun arbeidscontract. Ideaal voor verhuurders die zelf tijdelijk in het buitenland verblijven, zoals voor werk of reis, maar ook voor verhuurders die hun koopwoning tijdelijk willen verhuren. Dit gebeurt meestal via de leegstandswet en zorgt voor dekking van dubbele lasten en een lagere kans op vandalisme. U mag zelf de huurprijs bepalen en hoeft beperkte huurbescherming te garanderen.

Expats Verhuur Amsterdam is een makelaar met veel connecties met de huurmarkt gericht op expats. De kans is groot dat wij binnen korte tijd een geschikte expat vinden voor uw appartement. Wij hebben connecties met onder andere de Universiteit van Amsterdam en Philips. Ook wordt uw appartement geplaatst op websites gericht op expats. Als er een geschikte huurder is gevonden controleren wij de identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Ook zorgen wij voor zaken als de sleuteloverdracht en inspectie van de woning.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw woning te laten beheren door Expats Verhuur Amsterdam.. Wij bieden technisch en financieel beheer. Dit houdt in dat wij onder andere kleine technische problemen helpen oplossen en dat wij de huur voor u innen.

Interesse in appartement verhuren Amsterdam via Expats Verhuur Amsterdam? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op als u het aanmeldformulier heeft ingevuld!

Voor meer info : http://www.expatsverhuuramsterdam.nl

Written by