Notes Online

aug 11 2017

Geen houten vloer maar toch genieten van de houtlook? Kies voor houtlook tegels

Wist u dat slijtvaste houtlook tegels tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn? Het uiterlijk van een houten vloer, maar de eigenschappen van een stenen vloer: dat is waar u op kunt rekenen bij houtlook tegels. Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout, dat blijkt maar weer in de showroom van Kroon Vloeren in Steen. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houtlook vloer? Er zijn vele voordelen aan houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.

Met keramische tegels kunt u vele verschillende stijlen creëren

Wilt u keramische tegels of houtlook tegels aanschaffen, dan heeft u bij de specialist een zeer ruime keuze. En dat is fijn, want iedereen heeft een andere smaak. Wanneer u besluit om deze tegels in uw huis te plaatsen kunt u hier namelijk talloze verschillende kanten mee op. Kiest u voor een industriële beton look? Of gaat u toch voor een klassieker uiterlijk met een vloer van keramische tegels die amper te onderscheiden is van een natuurstenen vloer? Doordat keramische tegels op verschillende manieren worden geproduceerd, bijvoorbeeld door nuances aan te brengen en zo een natuurlijk effect te creëren, vindt u deze tegels in allerlei verschillende afwerkingen. In de showroom van Kroon Vloeren in Steen kunt u talloze verschillende soorten keramische tegels in het echt bekijken. Zo kunt u kiezen voor de stijl van keramische tegels die het best bij u past.

Keramische tegels kopen? Dan zijn er een aantal zaken waarop u moet letten

Wanneer u een nieuwe vloer wilt aanleggen in uw woning of u uw oude vloer wilt vervangen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels of houtlook tegels. Maar natuurlijk wilt u dat deze vloer van hoge kwaliteit en slijtvast is. Het leggen van een nieuwe vloer is namelijk nogal een investering waarvan u nog lange tijd wilt kunnen genieten. Door uw keramische tegels aan te schaffen bij een specialist op het gebied van tegels, Kroon Vloeren in Steen, weet u zeker dat het goed zit met de kwaliteit ervan. Ook kunnen zij u alles vertellen over de eigenschappen en het onderhoud van keramische en houtlook tegels. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer er nog lange tijd mooi bij zal liggen.

Voor meer info :

Written by