Notes Online
Image default
Woning en Tuin

Wolf Garten maaiers bij TuincentrumOverzicht.nl

Wolf Garten bij TuincentrumOverzicht.nl

Wolf garten is een Duitse producent van kwalitatief hoogwaardige tuinartikelen, zoals: 

  • graszaden & meststoffe;
  • handgereedschap & handschoenen;
  • scharen;
  • gazonmaaiers en tuinmachines. 

De producten zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit en ook de service van het bedrijf laat niet te wensen over! Op alle producten krijgt u bij normaal gebruik twee jaar garantie. Deze garantie houdt in dat het product of de onderdelen kosteloos vervangen worden. Dit geldt uiteraard niet voor slijtageonderdelen, een heggenschaar die twee jaar intensief is gebruikt zal niet voor vervanging in aanmerking komen. Voor een aantal artikelen uit het assortiment gelden langere garantieregelingen.

Wolf Garten grasmaaiers bij TuincentrumOverzicht.nl

TuincentrumOverzicht.nl heeft een ruim aanbod gras- en gazonmaaiers van Wolf Garten beschikbaar op de website. Zij verzamelen van meerdere online aanbieders producten zodat u kunt vergelijken op prijs en service bij de verschillende online aanbieders van Wolf Garten gras- en gazonmaaiers. Bekijk hier het aanbod Wolf Garten grasmaaiers op TuincentrumOverzicht.nl.

Waarom een elektrische of gemotoriseerde gazonmaaier?

Een gezond gazon wordt regelmatig gemaaid, heeft u een kleine tuin en wat tijd om handen dan is dit zonder elektrische of gemotoriseerde gazonmaaier prima te doen. Heeft u een groot gazon dan is elektrisch maaien een stuk prettiger. Heeft u geen elektra in de buurt van uw gazon dan is een gemotoriseerde maaier aan te raden.

Voor meer info : http://www.tuincentrumoverzicht.nl/producten/18/tuingereedschap/pagina/1