Notes Online

mei 25 2018

Kent u Douaneloods? Transport software voor C-SUM en FemSum administraties

Kent u Douaneloods? Dit is speciaal ontwikkeld voor C-SUM en FemSum administraties en administreert zowel binnenkomende als uitgaande goederenstromen en de integratie van verschillende afdelingen. De transport software is goedgekeurd door de Nederlandse douane en grote transportbedrijven op Schiphol Airport maken hier gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig.

Geautomatiseerde administratie met behulp van het Transport Management Systeem

Het bedrijf Cargo Data Systems begrijpt als geen ander het belang van geautomatiseerde administratie, Ook in de logistieke sector mag dit namelijk niet ontbreken. Daarom heeft het bedrijf transport software ontwikkeld. Deze software is erop gericht om verschillende partijen en afdelingen met elkaar te integreren zodat de communicatie en het proces soepeler verloopt. Het snel, compleet en gebruiksvriendelijk Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

Wat is er allemaal mogelijk met het Transport Management Systeem?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Cargo Data Systems met zich meebrengt voor de transport software? Het Transport Management Systeem maakt het mogelijk om eenvoudig groupage aan te maken en in te plannen, meerdere bezorg- en afhaaladressen aan te maken voor een verzending, gevaarlijkste stoffen en temperatuur zendingen te behandelen en de route te berekenen via Google Maps. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo heeft de transport software een dashboard welke in het openingsscherm direct inzicht geeft in de transporten van de week, verjaardagen, acties, nieuwsberichten en lopende offertes. Het werkt dus tevens als communicatiemiddel! Ideaal, nietwaar?

Written by