Notes Online
Image default
Auto’s en Motoren

Gespecialiseerd in het geven van rijlessen

Gespecialiseerd in het geven van rijlessen

Troy autorijschool Utrecht is gespecialiseerd in het geven van rijopleidingen personenautorijbewijs (B). Wij staan voor eerlijkheid en kwaliteit en zijn een rijschool die rekening houdt met jouw wensen. Wij adviseren daarom ook om een proefles te nemen zodat de rijinstructeur kan inschatten hoeveel lessen er nodig zijn. Daarnaast ervaar je tijdens een proefles hoe de auto rijdt en maak je kennis met de manier van lesgeven.

Rijschool Utrecht  heeft een van de hoogste slagingspercentages in de omgeving! Wel 92 procent! Dit komt doordat wij onze leerlingen zeer persoonlijk begeleiden, alles wat er geleerd word word zeer uitgebreid toegelicht en wij zijn voorbereid op al uw vragen. Wij hebben altijd al één van de hoogste slagingspercentages gehad en daar zijn wij zeer trots op. Wij willen dit percentage natuurlijk altijd hoger hebben en daarom helpen wij onze leerlingen zo goed mogelijk door het traject heen.

Onze fantastisch lage prijzen

Verder hebben wij een zeer aantrekkelijke prijs voor onze pakketten voor de rijlessen, zo kunt u ons actie pakket al aanschaffen voor maar 1130 euro! In dit grote pakket is alles inbegrepen, van herexamens en van theorie materiaal  en veel meer  Verder hebben wij ook nog een aantal kleinere pakketten die natuurlijk goedkoper zijn en waarmee u alsnog de hoogste slagingskans van Utrecht krijgt.

Wij bieden jou:

Zeer VOORDELIGE lesprijzen

Bekwame en geduldige instructeurs

Een opleiding op maat

Een vaste instructeur en een vaste lesauto

Autorijles met gebruik van instructie vorderingskaart

Moderne en goed onderhouden lesauto’s

Geen wachtlijst

Flexibiliteit

rijles Utrecht op zaterdag en zondag

De rij opleiding waarmee jij een veilige, zelfstandige en besluitvaardige automobilist wordt. 

Kies voor rijschool Troy Utrecht, kies voor de veiligste route naar jouw rijbewijs!

Voor meer info : http://www.rijschooltroy.nl