Notes Online
Image default
Huishoudelijk

Elektrische boilers van het merk DAT

In de Aparici fabriek worden al meer dan 75 jaar boilers gemaakt. Deze fabrikant, een van de grootste boilerfabrikanten in Europa, maakt DAT elektrische boilers. Waarin onderscheiden deze binnen de Europese grenzen gefabriceerde elektrische boilers zich? Ze zijn betrouwbaar en ze hebben energielabel A of B. Voor de isolatie van deze boilers gebruikt de fabrikant de nieuwste soorten isolatieschuim. Aangetoond is dat dit isolatieschuim een merkbare betere isolatiewaarde heeft. Dankzij de betere isolatiewaarde hebben de elektrische boilers een lager energieverbruik. Niet voor niets zijn ze voorzien van energielabel A of B.

Energiezuinige elektrische boilers

Op zoek naar een zuinige elektrische boiler? Overweeg dan om een DAT-elektrische boiler te kopen. Ze zijn verkrijgbaar als boiler met een inhoud van 30, 50, 80 of 100 liter. De kleinste boiler van 30 liter heeft energielabel A, terwijl de andere boilers energielabel B hebben. Het zijn dus allemaal energiezuinige elektrische boilers.

De energiezuinige boilers met A-label of B-label

De kleinste Dat elektrische boiler heeft een A-label. Deze kleine elektrische boiler, met een diepte van slechts 28 cm, heeft een mooi design. Daarom kun je deze boiler gewoon in hetzicht ophangen. De twee tanks van deze boiler zijn ieder voorzien van een veerwarmingselement en anode. In zomerhuisjes en op campings kun je niet altijd beschikken over veel stroom. Dat is voor gebruikers van deze DAT elektrische boiler geen probleem, want ze kunnen kiezen uit een vermogen van 800, 1200 of 2000 W.

De grotere DAT elektrische boilers hebben een inhoud van 50, 80 of 100 liter. Ook deze boilers hebben een fraai design en een diepte van slechts 28 cm. Bovendien zijn ook deze boilers geschikt voor campings en zomerhuisjes, want er kan gekozen worden uit een vermogen van 800, 1200 of 2000 W.

Als u meer wilt weten over de DAT elektrische boilers, kijk dan eens op de website van ElektrischeBoiler.EU

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers