Notes Online

aug 25 2019

Kamperen in de Achterhoek van je

 Kamperen in eigen land, dat kan op de camping in de Achterhoek. Vlak buiten Lichtenvoorde ligt een natuurcamping. Midden in de natuur is het de perfecte plek om te kamperen in de Achterhoek. De Achterhoek is een prachtig gebied met cultuur, natuur, weidse uitzichten en rust. Voor jong en oud is de kamperen op de camping de Achterhoek leuk om te doen.

Midden in de natuur

 De camping in de Achterhoek ligt midden in de natuur, hierdoor ervaart u een groot gevoel van rust. De camping in de Achterhoek is het ideale startpunt om de rest van de Achterhoek te verkennen. Gezellige middeleeuwse stadjes waar je, al dwalend door de smalle straatjes, de historie nog voelt. Eindeloze boswandelingen door een prachtig heuvelachtig landschap. Heerlijke fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Mijmeren langs de waterkant van éen van de rustgevende riviertjes. Gezellige restaurants waar de lekkerste streekproducten op het menu staan. Dat alles is de Achterhoek. Vanaf de camping in de Achterhoek kun je op de fiets, motor of wandelen de regio door. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de buurt, zo  zijn routes van 25 en 50 kilometer door de Achterhoek en het Duitse grensgebied.

Natuurcamping in de achterhoek

 De camping in de Achterhoek is niet groot en bestaat maar uit 25 plekken, wel zijn dit allemaal hele ruime pekken en voorzien van stroom, water en eigen afvoer. De camping in de achterhoek heeft daarnaast nog een sanitair gebouw met douches, toiletten vloerverwarming en een afwasgelegenheid. Op de camping zit daarnaast ook nog een kleine winkel, waar u elke ochtend verse broodjes kunt halen. Ook is er een grote speeltuin naast de receptie en zijn er diverse kleine speeltuinen verspreid over het camping terrein te vinden. U kunt bij de receptie ook terecht voor friet, snacks en pizza.

 Written by