Notes Online
Image default
Onderwijs

Altijd al je eigen onderneming willen opzetten als nagelstyliste

Dan is deze opleiding gewoon perfect voor je. Nagelstyliste is bijzonder makkelijk te ondernemen. Best wel praktisch en je kunt je ook makkelijk aanpassen wanneer het om je klanten gaat. We bieden deze opleiding aan voor de mensen die er liefde en passie voor hebben. De leuke opleiding tot nagelstyliste kun je in een heel korte tijd aangeleerd worden. In een heel korte tijd krijg je alle technieken aangeleerd voor gel zowel acryl nagels opzetten. Uiteraard leer je niet alleen de praktijk maar ook de theorie. Een zeer belangrijk onderdeel waaraan we ook veel aandacht schenken. Alle facetten komen aan bod en aan het einde van de opleiding ben je écht een allround nagelstyliste.

Waar bestaat de opleiding tot nagelstyliste uit.

We hebben het theoretisch gedeelte zowel het praktisch gedeelte. We beginnen met de basis om je uiteindelijk die uitrusting te geven voor een professionele nagelstyliste.Om naast een mooie sets nagels te zetten, is het belangrijk om een goede theoretische achtergrond te hebben. Tijdens de theorie behandelen we de anatomie van hand en nagels, hygiëne in de nagelsalon, nagelziektes en pathologische aandoeningen.Tijdens de lessen manicure leer je een goede manicure behandeling. De manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van hand en nagels, massage, nagelomgeving reinigen, nagels strak lakken en zetten van Gel Polish.Voorbereiden van de natuurlijke nagels, plaatsen en blenden van Tips, vijltechnieken.

Voor wie is zo een opleiding tot nagelstyliste weg gelegd?

Het moment je het gevoel hebt dat het een opleiding is die bij jou past en je ook die onderneming wenst te beoefenen? Dan is het voor jou weggelegd. Nagelstyliste is los van een mooie opleiding ook heel persoonlijk aangelegd. Je komt in contact met verschillende mensen en dat kan er voor zorgen dat je kennis wordt uitgebreid. Want los van de nagelstyliste opleiding. Leer je ook om te gaan met persoonlijkheden en de verschillende huidtype.