Notes Online
Image default
Vervoer en transport

Met de taxi naar Lelystad Airport

Met de taxi naar Lelystad Airport

De website taxibestellen is een uitkomst als het helemaal niet goed uit om met je eigen auto naar een vliegveld te rijden. Dat kan verschillende redenen hebben; misschien durf je je auto niet zo goed op de parkeerplaats van het vliegveld te laten staan, of misschien past er iemand op je huis die geen auto heeft en van de jouwe gebruik kan maken. Wat de reden ook is, soms komt het voor dat je op een andere manier naar het vliegveld moet komen. Als je op vakantie gaat vanaf Lelystad Airport, dan is het niet heel handig om niet met de auto te gaan. Het station van Lelystad is namelijk heel wat kilometers verderop. Je kunt natuurlijk wel een bus nemen naar het vliegveld, maar als je allemaal koffers bij je hebt is dat minder handig.

 

Tegemoetkoming

Omdat er bij Lelystad Airport begrepen werd dat veel reizigers toch een andere luchthaven zouden kiezen als ze er niet zonder eigen vervoer zouden kunnen komen, is er een andere oplossing verzonnen. Die oplossing is dat er goedkope taxi’s ingezet worden, speciaal voor vervoer naar Lelystad Airport. Door ze enkel daarheen te laten rijden, kunnen de kosten en daarmee de prijzen van de taxi’s laag gehouden worden. Er zijn immers erg veel mensen die niet met eigen vervoer naar het vliegveld kunnen komen, waardoor het bedrijf wat de taxi’s beheert geen extra kosten hoeft te vragen. De hoeveelheid reizigers zorgt er al voor dat er genoeg verdiend wordt, dus kan de prijs van de taxiritjes omlaag.

 

Overal vandaan

Om met een taxi naar luchthaven Lelystad Airport te komen, hoef je niet in Lelystad te wonen. In tegendeel, je kunt overal in Nederland wonen. Je kunt altijd opgehaald worden door een taxi die je naar Lelystad Airport rijdt. Natuurlijk kost het je meer als je in Maastricht woont dan wanneer je bijvoorbeeld in Almere woont, maar de prijzen van de taxi zijn alsnog lager dan wanneer je een gewone taxi neemt die niet speciaal door Lelystad Airport ingezet is. Dat maakt dat de taxi’s naar Lelystad Airport een erg goede oplossing zijn voor een groot probleem. De luchthaven zou immers niet kunnen functioneren als reizigers er niet gemakkelijk zouden kunnen komen. Nu heeft Lelystad Airport de kans om de op één na grootste luchthaven van Nederland te worden.

Voor meer info :