Notes Online
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar de beste schuifpui

Mijn man en ik waren op zoek naar een goede schuifpui. Dit is zo makkelijk nog niet, want er zijn een hele hoop onderdelen waar je goed aan moet denken. Neem zo bijvoorbeeld de afmeting en de prijs. Vaak is het ook fijn dat het bedrijf dichtbij zit. Ook dit is lastig als je niet in de grote stad woont. Zelf wonen wij in Veenendaal. Veenendaal is wel redelijk groot. We konden dus ook genoeg opties vinden. Toch blijft het een lastig proces. Zo hadden wij bijvoorbeeld ook veel moeite met het kiezen van het model. Het moet ook goed zijn voor de kinderen en dat is soms lastig om in te kunnen schatten.

Onze schuifpui bij Schipper Ede

Uiteindelijk vonden we een leuk model wat perfect paste bij onze hal. We willen namelijk een schuifpui bij de hal die uitloopt op onze tuin. Toen we eenmaal wisten hoe we alles wilden, konden we een bedrijf hierbij kiezen. Al snel kwamen we bij Schipper Ede. Omdat we in Veenendaal wonen is een bedrijf in Ede prima te doen. Uiteindelijk maakten we contact met het bedrijf en we spraken een prijs en datum af. De prijs viel alles mee, we hadden rekening gehouden met 1500 euro. Hier zat de uiteindelijke prijs zelfs iets onder. Dat was een leuke meevaller. Op de dag van de officiële verbouwing waren wij met het gezin iets leuks doen. Hierdoor hadden de werkmannen de ruimte om de verbouwing te doen. Aan het eind van de dag kwamen we weer terug en troffen we een net en opgeruimd huis aan. Dit was fijn om te constateren.

Eindresultaat na verbouwing

Uiteindelijk waren we ontzettend tevreden met de service van Schipper Ede. Waarom? Ten eerste was alles precies verlopen zoals ze hadden van tevoren aangegeven. Ook hadden ze aan het eind van de dag alles netjes opgeruimd. Ook viel ons de prijs ontzettend mee. Dit was ook erg fijn. Inmiddels zijn we een maand verder en we hebben ontzettend veel plezier met de schuifpui. Om deze reden zouden we Schipper Ede aan iedereen kunnen aanbevelen. Het is fijn om te zien dat alles precies is gegaan zoals je het hoopte.

Voor meer info :