Notes Online
Image default
Winkelen

Wat is nieuw, leuk en origineel in Relatiegeschenken

Welke relatiegeschenken zijn er nu hot, wat speelt er in de relatiegeschenken branche en hoe kom je origineel uit de hoek met relatiegeschenken. Dat zijn vragen die veel ondernemers zich afvragen. In dit nieuwe jaar lichten wij graag toe wat de interessante ontwikkelingen zijn in de relatiegeschenken branche.

Duurzame relatiegeschenken

De term duurzaamheid dekt de lading voor een groot deel van de nieuwe ontwikkelingen, maar duurzaamheid is een breed begrip. Wat er vooral opvalt dat er erg veel artikelen zijn die zijn gemaakt van bamboe of hout. En die artikelen komen voor in alle categorieën. Denk hierbij aan powerbanks, USB sticks, speakers of USB laders in de technische hoek, maar ook aan pennen, etuis en pennendozen bij de schrijfwaren of bekers, bidons en drinkflessen bij de drinkwaren. In elke categorie is wel een variant te vinden die is gemaakt van bamboe of hout. Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Ook combinaties van bamboevezels of tarwestrovezels met PP zie je dit jaar veel. Zoals mooie lunchboxen of bekers. Door duurzame materialen te hergebruiken wordt er beter omgegaan met de beschikbare grondstoffen en je krijgt een heel mooi product.

RPET tassen

Ook het hergebruiken van bijvoorbeeld plastic flessen naar RPET tassen kent een enorme toename. Tassen die net zo sterk en mooi zijn maar dan gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Naast tassen zijn er ook andere artikelen te bestellen die gemaakt zijn van RPET. Dat zijn bijvoorbeeld zadelhoesjes, lanyards, drinkflessen, pennen en paraplu’s.

Waterflessen

Bij duurzaamheid hoort ook het verminderen van de afvalberg door minder weg te gooien. Deze trend loopt al een paar jaar maar blijft onverminderd populair. Dat zien wij bijvoorbeeld door de toename van de verkoop van lunchboxen en drinkbekers. Het is heel gewoon om je eigen drinken mee te nemen naar school, werk of voor onderweg. Lekker, duurzaam en ook nog een stuk goedkoper.

Bedrukken relatiegeschenken

Uiteraard kunnen wij deze duurzame relatiegeschenken voor u bedrukken met uw logo of slogan. Zo slaat u twee vliegen in één klap, een mooi relatiegeschenk en een maatschappelijk verantwoorde uitstraling van uw merk. Daarnaast zijn deze relatiegeschenken ook aftrekbaar van de belasting en dat is natuurlijk helemaal mooi Wil je meer weten over de duurzame relatiegeschenken in ons assortiment, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! Bel of mail ons via 0546-433120 en info@relatiegeschenk4you.nl

Voor meer info : https://www.relatiegeschenk4you.nl/