Notes Online
Image default
Management

Small business ideas 2022

Kleine zakelijke ideeën 2022

 

1. Een podcast beginnen.

Homepage Buzzsprout

Podcasting is een van die geweldige zakelijke ideeën die een bliksemsnelle opkomst kent. In 2006 luisterde slechts 22% van de volwassenen in de V.S. naar podcasts. Nu is dat aantal meer dan 75%.

 

Je kan er ook veel geld mee verdienen. Neem bijvoorbeeld Joe Rogan, die 100 miljoen dollar betaald kreeg om zijn podcast exclusief op Spotify te zetten.

 

Dus hoe begin je je bedrijf?

 

De eerste stap is het plannen van je podcast afleveringen en het aanschaffen van je podcast software en apparatuur.

 

Vervolgens moet je je aanmelden voor podcast hosting. Een podcast host is een dienst die je audiobestanden opslaat en ze distribueert naar de grote podcast netwerken zoals iTunes, Stitcher, TuneIn, Spotify, etc.

 

Je kan meer lezen over alle apparatuur die je nodig hebt om te beginnen en de beste podcast hosts in mijn gids voor podcast hosting.

 

Om te beginnen, kunt u zich aanmelden bij Buzzsprout en een gratis $20 Amazon gift card krijgen.

 

Probeer Buzzsprout

2. Verkoop op maat gedrukte producten.

Een andere optie voor e-commerce is het creëren van een merk en het verkopen van op maat gemaakte producten zoals T-shirts, mokken, stickers, tassen, en nog veel meer.

 

Er zijn een heleboel websites die de logistiek voor u verzorgen.

 

Printify aangepaste bedrukte producten

Bijvoorbeeld, hier is hoe het proces gaat met een bedrijf als Printify:

 

Kies een van de meer dan 200 producten die je wilt verkopen.

Gebruik een mockup generator om ontwerpen toe te passen op uw producten op basis van afbeeldingen en grafieken.

Bestel monsters om er zeker van te zijn dat je producten de kwaliteit en het gevoel hebben waar je naar op zoek bent.

Publiceer uw producten en synchroniseer ze automatisch met een e-commerce platform zoals Shopify.

Wanneer u een verkoop realiseert, wordt uw product in productie genomen en hoeft u geen productie of verzending te beheren.

Om te slagen met een bedrijf in op maat bedrukte producten, heb je uitstekende ontwerpen, een sterk merk en goede marketingvaardigheden nodig om verkoop te genereren.

 

3. Grafisch ontwerp.

Bedrijven zijn altijd op zoek naar grafisch ontwerpers om hen te helpen met hun merkimago.

 

Van het ontwerpen van marketingmateriaal zoals banners, posters en logo’s tot het ontwerpen van landingspagina’s en websites, de mogelijkheden zijn enorm.

 

Beste Business Ideeën Grafisch Ontwerp

Je kunt je ontwerpvaardigheden aanbieden aan kleine bedrijven die eigendom zijn van particulieren die niet de juiste aandacht besteden aan hoe dingen eruit zien. Grafische ontwerpers kunnen zich ook aansluiten bij freelance websites zoals Flexjobs om relevant werk te vinden.

 

Als je voorkennis hebt op dit gebied, zou het krijgen van nieuwe klanten relatief eenvoudig moeten zijn. De basisprincipes van grafisch ontwerp vanaf nul leren is echter ook eenvoudig, met veel online cursussen en tutorials beschikbaar.

 

Eerst maak je gebruik van grafische ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign of Photoshop om de basis van grafisch ontwerp te leren.

 

Je kunt ook andere gebruiksvriendelijke online tools zoals Visme gebruiken om je grafische ontwerpvaardigheden verder aan te scherpen.

 

Hier zijn een aantal geweldige grafisch ontwerp cursussen die je een geweldige voorsprong in deze carrière zullen geven:

 

Fundamentals of Graphic Design (Coursera)

Grafisch ontwerp grondbeginselen: Aan de slag (Creative Live)

Ik raad je aan aan de slag te gaan met Adobe Photoshop als onderdeel van Creative Cloud. 

 

Probeer Adobe Photoshop

4. Webontwikkeling.

Front-end webontwikkeling is een waardevolle vaardigheid om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar het lanceren van nieuwe websites.

 

Je kunt beginnen met het ontwikkelen van websites voor je vrienden en familie om je vaardigheden bij te schaven. Hoewel er veel websitebouwers zijn die kleine bedrijven kunnen helpen hun eigen websites te maken, zijn er ontwikkelaars nodig voor meer maatwerk (en nieuwe bedrijven zijn altijd op zoek naar efficiënte codeurs tegen kosteneffectieve prijzen).

Je kunt je carrière een kickstart geven door concurrerende prijzen aan te bieden voor je diensten en het dan langzaam omzetten in een lucratiever businessplan door je portfolio te verstevigen.

 

Beste Bedrijfsideeën Web Ontwikkeling

Elke web ontwikkelaar moet beschikken over basis codeervaardigheden in computer talen zoals HTML, CSS, en JavaScript. Er zijn verschillende gratis of goedkope online cursussen, waaronder Treehouse, het Web Developer Bootcamp op Udemy, en Codecademy, die je kunnen helpen om te leren coderen en aan de slag te gaan met webontwikkeling.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/