Notes Online
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer? Ja natuurlijk!

Gaat u verhuizen? Ligt er nu een oud versleten tapijt in de woonkamer? Dan wilt u deze vast en zeker een keer vervangen. Denk dan eens aan echt eiken hout! Eiken hout leeft, heeft een warme uitstraling en er zijn tal van mogelijkheden. U kunt zelfs kiezen voor een vloerverwarming onder uw eiken vloer. In dit artikel vertellen we u meer over de unieke kenmerken die een eiken vloer heeft.

Een eiken vloer hoeft niet duur te zijn!

Als u online gaat zoeken naar leveranciers van eiken vloeren dan zult u ontdekken dat de prijzen alle kanten op gaan. U bent misschien ook al langs geweest bij een leverancier van eiken vloeren en ook daar liepen de prijzen uiteen. Bij Bax Houthandel koopt u uw houten vloer direct uit de fabriek. Omdat er dan geen sprake van tussenhandel is, kunnen wij de eiken vloeren veel goedkoper aanbieden dan onze concurrenten. Ook hebben wij showrooms in Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Barneveld. Dit betekent dat er altijd wel een showroom van Bax houthandel in de buurt zit m2oaua8. Kom gerust eens langs en bekijk al onze eiken vloeren en ontdek zelf hoeveel keus er is!

Echt vakwerk

Als u een mooie eiken vloer heeft uitgekozen, hoeft u natuurlijk niet zelf met een auto vol met hout naar huis te rijden, dit doen wij voor u. Onze medewerkers zijn vakmensen die verstand hebben van de vloeren, en het leggen van de vloer. Hoe goed u eiken vloer is ligt natuurlijk geheel aan de kwaliteit van hoe het is gelegd. Daarom heeft elke medewerker bij ons een interne opleiding gevolgd van 2 jaar, hij mag zich dan leerlinglegger noemen. Doordat deze leerlinglegger meeloopt met een meesterlegger leert hij de fijne kneepjes van het vak en mag hij zich zelf na die 2 jaar meesterlegger noemen.

We raden het u aan om onze showroom te bezoeken. Maar als u toch nog twijfelt, kan u natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen op www.baxhouthandel.com. als u ons offerteformulier op de site invult ontvangt u wel liefst binnen één werkdag een uitgebreide offerte.

Voor meer info :