Notes Online

feb 22 2021

Profall, specialist in val- en veiligheidsnetten

Maak kennis met het jonge en nieuwe bedrijf Profall. Wellicht heb je daar nog niet eerder van gehoord. Ben je benieuwd naar de achtergrond informatie en de ontstaansgeschiedenis van Profall? Dan zit je goed bij deze blog. In deze blog zul je het een en ander lezen wie Profall precies is en wat Profall voor jou als klant kan betekenen.

Profall heeft veiligheid en beveiliging hoog op de agenda staan

Profall is gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidsnetten, randbeveiliging en trappentorens. Uiteraard is veiligheid de laatste twintig jaar sterk toegenomen. Vanuit dit inzicht is Profall ontstaan. Mensen hechten ontzettend veel waarde aan veiligheid. Als je ergens naartoe gaat of ergens bent, dan wil je je veilig voelen. Dit is de laatste jaren steeds minder vanzelfsprekend geworden: denk aan aanslagen met gruwelijke terroristische motieven in veel verschillende landen. De laatste jaren is de veiligheid over de gehele wereld extra aangescherpt. Dit is vooral zichtbaar in de grote steden en op plekken waar veel mensen tegelijkertijd samen komen. Daarmee wordt hopelijk veel ellende voorkomen, maar helaas voorkom je het nooit helemaal.

Een jong, groeiend en dynamisch bedrijf

Dan neem ik je als lezer even terug naar Profall. Het jonge, groeiende en dynamische bedrijf is gevestigd in Scherpenzeel, dat ligt in de provincie Gelderland. Profall ziet in dat steeds meer bedrijven de noodzaak zien van een veilige werkomgeving. Er is daarom een heel breed assortiment bij Profall. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het assortiment aan valbeveiliging, om de montage van daken zo veilig en zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Er is dan ook voor ieder type gebouw een passende oplossing met een bijbehorend product. Zo is er voor iedere klant een geschikte beveiliging mogelijk, waardoor de veiligheid meer en meer wordt gegarandeerd. Dat moet iedereen een behaaglijk gevoel geven. Profall werkt volgens de opgestelde regels door de Arbodienst. Het is van zeer grote waarde dat ieder bedrijf deze regels door de Arbo ook naleeft. Of dit ook altijd gebeurt, is een tweede zaak. Toch zit je met de hulp van Profall helemaal goed. Profall gaat als volgt te werk: er wordt ten eerste valbeveiliging aangebracht wanneer de val hoogte tijdens de montage meer dan tweeënhalve meter bedraagt. Het personeel is in bezit van een gecertificeerd diploma.

Veel verschillende projecten gerealiseerd

Ben je benieuwd naar de projecten van Profall? Profall houdt zich te allen tijde bezig met veel verschillende soorten projecten. Hierdoor is er veel ervaring opgedaan in steeds andere processen en projecten in het land. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van zonnepanelen. Daar is in deze tijd veel vraag naar en die vraag zal alleen maar toenemen. Het plaatsen van zonnepanelen door Profall is een duurzame keuze. Op een gegeven moment wek je je eigen stroom op, zodra je deze zonnepanelen hebt terugverdiend. Andere projecten zijn bijvoorbeeld in de bouw en in de industrie. Profall realiseert zowel tijdelijk als permanente valbeveiliging voor diverse projecten. Niets is te veel voor Profall. Of het nu gaat om een nieuwbouw project of een renovatie project, Profall staat voor jou als klant klaar. Indien je benieuwd bent naar de mogelijkheden dan kun je op de website even de projecten bekijken en je hierdoor laten inspireren. Zoals je eerder kon lezen, is het bedrijf gevestigd in Scherpenzeel.

Written by