Notes Online
Image default
Bedrijven

De ontwikkeltrends van 2019

De ontwikkeling van software is niet meer te stoppen, want het is inmiddels een onderdeel geworden van zowel de maatschappij als de cultuur van velen bedrijven. De technieken ontwikkelen zich in een razend tempo en wanneer u niet inspeelt en gebruik maakt van deze technieken loopt u achter de feiten aan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom geven wij een overzicht van de drie belangrijkste trends, waarvan u op de hoogte moet zijn op het gebied van software en de impact hiervan.

De eerste belangrijke trend is de Artificiële Intelligentie, die wordt veranderd in de User Interface. Deze trend gaat over de ontwikkeling van de kunstmatige intelligentie waardoor het mogelijk is een persoonlijke assistente te hebben op je mobiele device. Hierdoor gaat het model van vraag en antwoord verdwijnen in de apps en services, maar wordt dit over genomen door de virtuele assistent. Hierdoor hoef je niet eerst je telefoon te pakken en naar de desbetreffende app te gaan om die vervolgens te openen en een vraag te stellen.

De tweede belangrijke trend is de blockchain. Wellicht heeft u hier al wel is van gehoord in de media in verband met de bitcoin. Dit is een systeem wat bedrijven die gebruik maken van de bitcoin toepassen in de betalingsmethode. De betalingen met de blockchain zijn namelijk veel betrouwbaarder, veiliger en efficiënter.

De derde trend gaat over de chatbots. De chatsbots kunnen gebruikt worden als handige tool voor elke website. De chatsbots kunnen worden ingezet voor de communicatie met de klanten en de bezoekers van de websites. De verbetering van de communicatie op de website kan door deze chatbots erg snel gaan, omdat deze altijd bereikbaar zijn en snel kunnen reageren op de vragen van de klanten. De technologie maakt het mogelijk om vandaag de dag een slimme chatbot te maken, die snel kan reageren met relevante informatie en niet via een vast script. Bij Mysolution kunt u terecht voor al uw software. Denk hierbij aan staffing software en in Front office software.

Voor meer info : https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home