Notes Online
Image default
Electronica en Computers

Een optimaal netwerk is van essentieel belang

Internet wordt overal gebruikt door zo goed als iedereen in bijna elk land. Daarom is het van groot belang dat je de perfect verbinding hebt met de benodigde snelheid maar vooral veiligheid. Daarom dat men in Nederland ook meer en meer glasvezelbekabeling aan het laten aanleggen en vervolgens glasvezel metingen aan het uitvoeren voor de kwaliteit van de verbinding te teste zodat er ook geen storingen of brinken in de bekabeling zit. Voor bedrijven is het belangrijk dat ze altijd kunnen rekenen op een optimale verbinding om zo  de bedrijfsvoering zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.  Daarom is je keuze van service provider van groot belang.  

De snelheid is factor waar je goed op moet scoren wil je  een kans maken om te concurreren in deze sector.    Maar nu meer en meer bedrijven gebruik maken  van Software als een service en  clouddiensten  om het bedrijf gaande te houden en efficiënter tewerk te gaan.  Daarom is het nu meer dan ooit belangrijk dat je weet hoe goed je verbinding is en de snelheid ervan.

Bij het selecteren van de juiste provider van jou bedrijf  moet je ook rekening houden uit welke bedrijven jou klanten   zijn zodat jij kan kijken welke provider de beste oplossing voor jou is.  Ook de veiligheid van je bedrijfsnetwerk is natuurlijk van belang zodat niet iedereen zomaar aan jou gegevens kan.   Daarom is het in het begin aan te raden om DDOS-aanvallen op te sporen  deze impact zo laag mogelijk te houden.  Dit kan je doen door verkeer te filteren. Wanneer je dit doet kan je gegevens versturen van je bedrijf van punt A tot punt B  zonder dat andereen aan je gegevens gaat snuffelen.  Als opstartend bedrijf  is het dus aan te raden om een goed netwerk uit te kiezen zodat je altijd en overal snelle en veilige verbinding hebt.

Voor meer info : http://www.optinet.nl/