Notes Online
Image default
Bedrijven

Hoe bereid jij je voor je scootertheorie examen?

Je kan zelf alle boeken kopen en zelf alles proberen te leren, maar volgens bijna iedereen is dat niet het beste wat je kan doen. Je kan beter een scooter theoriecursus kopen, want er is veel meer slagingskans om je scooter theorie te halen om te leren via een bedrijf. Je kan ook een cursus doen voor een dag. Het enige wat ze dan vragen is om de verkeersborden te leren. Ze leren je binnen een dag wat je allemaal moet gaan weten om je in de theorie examen te laten slagen. Je kan een cursus kopen en de examen erbij. Je moet minstens zestien jaar oud zijn om je praktijk examen te doen dus het handigst is dus ook om je theorie te doen voordat jij je praktijk examen gedaan te hebben.

Hoge slagingskans

Scooter Theorie heeft een slagingskans van tachtig tot en met honderd procent. Ook al leer jij het maar voor een ochtend. Ze geven je alles wat je nodig hebt om te slagen na een keer zodat je zo snel mogelijk weer verder kan gaan met je dag en zo snel mogelijk op de weg kan gaan met je scooter. Elk gebouw staat dichtbij het CBR ,zodat je er makkelijk naartoe kan lopen.

 

Theoriecursus en theorie examen

De theorie cursussen en de theorie examens vallen op dezelfde dag zodat je binnen een dag je examen hebt gehaald. Je gaat leren over verkeersregels, inzicht, risico’s en welke soorten strikvragen je kan krijgen op de toets van het CBR. Je leert veel over ezelsbruggetjes zodat je het goed gaat onthouden voor het examen en natuurlijk erin slaagt. ze zorgen ervoor dat je makkelijk zonder stress en zonder veel tijds verdoening  je examen haalt voor een goede prijs en een korte tijd.