Notes Online
Image default
Bedrijven

Waardig maar niet de hoge kosten

Budget uitvaart Arnhem biedt de mogelijkheid om met een klein budget een waardig afscheid te kunnen nemen.  Bij een uitvaart komen verschillende zaken kijken. U weet al welke locatie, welke muziek en de kaarten heeft u ook al, alleen dat officiële gedeelte wordt u te veel. Voor alleen het officiële gedeelte kunt u mij vragen, hierdoor zullen de kosten aanzienlijk lager zijn dan wanneer u voor al het regelwerk een begrafenisondernemer inhuurt.  Zeker wanneer eigenlijk alles behalve het officiële gedeelte duidelijk is, raad ik deze optie aan. Er zijn nog meerder opties en vaak door iets weg te laten of toe te voegen is het budget heel gemakkelijk te variëren.

Alles op een rijtje

Wanneer iemand thuis overlijdt, belt u als eerste de huisarts. Hierna neemt u contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar. Voor de overledene legt u kleding klaar, het identiteitsbewijs of het paspoort. Wanneer aanwezig zorgt u ook voor de persoonlijke wensenlijst van de overledene. Een adressenlijst voor het versturen van de rouwkaarten hebben wij nodig als u wenst dat wij deze versturen. Wij zorgen voor het verzorgen van de overledene, dit kunt u ook zelf doen of samen met ons. Het opbaren van de overledene behoort ook tot onze taken, waar dit gebeurt, thuis of in het crematorium is aan u. Het gehele papierwerk nemen wij ook voor onze rekening.

Het belangrijkste wat ik kan bieden

Als zelfstandig uitvaartondernemer vind ik het belangrijk om iedereen een waardig afscheid te geven. Of u nu onbeperkt geld tot u beschikking heeft of een klein budget, ik informeer u graag. Samen kijken wij naar alle opties en mogelijkheden. Op het moment van overlijden komt er veel af op de nabestaande en in emotionele situaties zijn beslissingen nemen niet altijd gemakkelijk. Hier wil ik u steun bieden. U kunt ten aller tijde vrijblijvend contact opnemen, ook wanneer u alleen advies nodig heeft. Contact kunt u opnemen via het formulier of telefonisch.